Tüm öğrencilerimizin dikkatine:

Öğrenci Numaraları:
Geçmişte 9 hane olan öğrenci numaralarında değişiklik yapılarak 10 haneye çıkartılmıştır.
Mevcut öğrencilerimiz için bu değişiklik öğrenci numarasının son hanesine "0" eklenerek düzenlenmiştir.
Öğrencilerimizin yeni kimlik kartları ve e-posta adresleri bu değişikliği içerecek şekilde hazırlanmıştır.
Öğrencilerimizin 20 Mayıs 2019 tarihi sonrasında yeni öğrenci numaralarını kullanmaları gerekmektedir.

Örnek: Öğrenci numarası 170503018 olan bir öğrencinin numarası bundan sonra 1705030180 olacaktır.

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Öğrenci e-Posta Adresleri:
Tüm öğrencilerimizin e-posta adresleri tanımlamaları ve hesap açılması işlemi tamamlanmıştır.
Öğrencilerimize verilen e-posta adreslerinde [email protected] veya [email protected] veya çakışan e-posta adresli/kullanıcı olması durumunda sonuna eklenen sayılar ile e-posta adresleri üretilmiştir.
Aynı zamanda öğrencinumarası@hbv.edu.tr adresleri de geçerli ve aynı hesaba bağlı olarak çalışmaktadır.
Cep telefonu numarası elimizde doğru ve güncel olan tüm öğrencilerimize e-posta adresleri ve şifreleri kısa mesaj ile gönderilmiştir.

İlk girişte sorun yaşanmaması için e-posta adresinizi veya şifrenizi bilmiyorsanız şu dokümandandaki işlemleri takip ederek hesabınızı oluşturabilirsiniz.

e-Posta sistemine http://mail.hbv.edu.tr adresinden giriş yapılabilir. İlk girişte şifre değişikliği yapılması önemle rica olunur.

Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi:
Devreye alınan Öğrenci İşleri Bilgi Sistemine açılmış olan e-posta hesabı kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapılacaktır.
Öğrenci İşleri Bilgi sistemi adresi:
Kullanıcı adı veya şifre konusunda sorun yaşayan öğrencilerimizin Bilgi İşlem Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na 0 (312) 546 0100 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden ulaşılabilir.

Öğrenci Kimlik Kartları:
Öğrenci Kimlik Kartlarının dağıtımına 17 Mayıs 2019 tarihinde başlanmıştır. Her bir fakülte için üretimi tamamlanan kartların dağıtım takvimi ve dağıtım yapılacak stantların yerleri ayrıca duyurulacaktır.